Projektovanje IT sistema


 

Naš tim tehničkih savetnika je specijalizovan za pronalaženje individualnih rešenja prilagođenih malim i srednjim preduzećima.

Ponuda i kompletno savetovanje prilagođeni vašim potrebama su garancija za dobar odnos cana/usluga. Ciljevi koje želimo da postignemo su da naši klijenti u toku celokupnog projekta imaju minimalne troškove u oblasti IT poslovanja.

Naročito je na početku jednog IT projekta neophodno eliminisati moguće greške. Detaljnim planiranjem sprečavamo neprijatna iznenađenja i dodatne troškove koji mogu nastati tokom poslovanja i proširenja kapaciteta.

INFOTERM d.o.o. u okviru podrške svojim klijentima stavlja na raspolaganje tim savetnika dostupnih 15/6. Na ovaj način je zagarantovana brza podrška direktno na licu mesta ili putem daljinske podrške.

Sa nasim dvanaestogodišnjim iskustvom na tržištu Nemačke u oblasti kancelarijskih usluga nudimo vam široku paletu IT usluga. Pri tome biće vam predložena najefikasnija, ekonomična i dobro osmišljena rešenja.

Mi smo vaš partner u planiranju pa do realizacije složenih IT mreža, Standard-Client-Server okruženja, Windows terminalnih okruženja uključujući Home-Office, MobileOffice-, povezivanja kancelarija kao i filijala (ASP -Rešenja). Pratićemo vas u toku planiranja, odlučivanja, i povezivanja kompletne mreže kao i prilikom uvodjenja u vaše novo IT okruženje. Na raspolaganju su vam i kompetentni savetnici za sve operativne sisteme i Office -produkte.

Realizacija vaših želja je naš prioritet.